Verkoop

Maak een keuze uit een van bovenstaande categorieën.

 

Voor een koper/ huurder is het vaak moeilijk om een goed beeld en gevoel te krijgen van de mogelijkheden van een ruimte indien deze niet met interieur is ingericht.

Met de levensgrote fictieve kartonnen meubels van DOOSMIJNHUIS kunt u dit eenvoudig en betaalbaar realiseren. Hierdoor wordt een reële beleving gegeven van de mogelijkheden van de betreffende ruimte(s) en zal de verkoopbaarheid van de woning worden gestimuleerd.

Door gebruik te maken van (lichte) kartonnen meubels kan een potentiele koper/huurder een goede inschatting krijgen hoe een ruimte gebruikt kan worden. Ook kunnen de kartonnen meubels van DOOSMIJNHUIS eenvoudig worden verplaatst en kunnen mogelijke wensen voor bijvoorbeeld een kookeiland direct worden bepaald. Dit geeft de koper/ huurder direct het gevoel of een woning bij hen past en/of deze voldoet aan hun woonwensen. Hierbij zal volgende stap naar 'koop" van de woning eenvoudiger worden gemaakt.

DOOSMIJNHUIS is een fantastisch en betaalbare product, om met kartonnen meubelen de juiste beleving aan uw woning te geven!